[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
хто як ввійшов в світ кіберспорту ???
EmДата: Субота, 07.02.2009, 23:49 | Сообщение # 1
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 4
Статус: Offline
розповідаємо хто як почав грати в якісь ігри як це було, де , і в що ви грали

___,^==¬¬¬¬,,____/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””””

Dammit_43Дата: Субота, 14.03.2009, 01:00 | Сообщение # 2
новачок
Група: Провіренні
Репутація: 1
:D......9k zgadayu to pro100 pid stolom)) perwuy raz piwov v komp. klyb v Vegi Viadyk)) to byv pevno 2000rik)) 9 we todi strilkamu xoduv, a 4yvak 9kuyCb meni muwky navoduv, ale tiwyCb, wo perwa gra v 9ky poprobyvav byla CS))

Додано (14.03.2009, 01:00)
---------------------------------------------
:D......9k zgadayu to pro100 pid stolom)) perwuy raz piwov v komp. klyb v Vegi Viadyk)) to byv pevno 2000rik)) 9 we todi strilkamu xoduv, a 4yvak 9kuyCb meni muwky navoduv, ale tiwyCb, wo perwa gra v 9ky poprobyvav byla CS))

JuST Da FuCK UP!!

-=4oPT9Ka=-Дата: Субота, 14.03.2009, 11:22 | Сообщение # 3
best gamer
хм....незнав шо в вежі віадук колись був комп клую...ця будівля ідосі для мене залишається загадкою))
ну я точно непамятаю якою була перша гра чи то CS 1.5 чи то FIFA 03 ну Кс було в "Бумері"і в "Пасіці" памятаю знайомий ше мені на сервак заходив бо я невмів тупо все))...ох ці ночі в пасіці як згадаю....а нарахунок Fifa 03 то було в знайомого на хаті мій перший матч команд непамятаю але рахунок памятаю 2-0 я програв потім мені десь через пів року купили комп і пішло ну правда кантра без нету і мережі це бека вот і я так думав доти мені непідключили Ямзо були асаути я з ТВАРЬ проти 10 ботів оо це було))...потім був серйозно підсів на айсворд десь так на місяці 2 ну а потім все почалось з того шо я зайшов в кс Вєтік сказав шоб я дописав до ніку К.І.Т. і почалося.... wink

[K.I.T.]Team

DocДата: Субота, 14.03.2009, 16:19 | Сообщение # 4
Admin
Репутація: 8
я як появився в мережі в кс почав грати десь через півроку так більше-менш серйозно (до того грав в сорс з ботами). Такшо зараз десь вже 1.5 року в кс 1.6.

Dammit_43Дата: Субота, 14.03.2009, 21:41 | Сообщение # 5
новачок
a perwa mo9 fifa - 2001)

Додано (14.03.2009, 21:41)
---------------------------------------------
a perwa mo9 fifa - 2001)

JuST Da FuCK UP!!

EmДата: Неділя, 15.03.2009, 01:45 | Сообщение # 6
Admin
ну а мені коли комп мені друг приніс диски з різними іграми ...вот я зразу всьо відложила в сторонку і лишила кс=)
спочатку коли не було мережі грала з ботами
потім почалися мясні сервера по мережі
потім я була в командах коли ми грали 10 на 10 =)
потім в нпт команді
потім в жіноччому складі паро місяців бо більше не витримала =))
а зараз я в х7 і завжди в ній буду =)

___,^==¬¬¬¬,,____/|_

a1mДата: Неділя, 29.03.2009, 11:51 | Сообщение # 7
Рядовой
хи хи прікольна темка =)
мушу зізнатись шо КС була не першою моєю грою ! Вперше в років 7-8 пішов я перший раз з 4ортомі ше з тіпами в БУМЕР !! перед тим з кампом сидів тіки в брат дома та іто не КС іграв а косинкуі т.д. ну і в БуМЕрІ перший раз серйозно сів на комп =) тижні з 2 ходив грати GTA Vie Sity ггг) потім мені не сподобалось шо всі грають кс а я ту броділку =) підсіли на кс =) звісно мені 4орт зйшов настроїв всьо купив б32 і ми рубали мясо з ботами 10 на 10 бо незнли шо таке бланс і лімітімс хх) ходили так по клубах роки з 2 поки мені не купили комп =) радості були повні штани =) десь біля року як вже казав Андрій бігали з ботми на сауті 10 на 2 !!! коли мені поставили джамзо почалися фіфа посеті НФС і т.д. ну а кнтрою захопився в років 11 і так і досі з неї не злажу =)
ше той бля КІТ і я думаю шо з неї вже незлізу (бля може колись і пожакую шо начав її бігати =))

Не хочу показаца лохом или скажем трусом -но я скорее здохну чем стану мусаром !

-=4oPT9Ka=-Дата: Неділя, 29.03.2009, 15:39 | Сообщение # 8
best gamer
biggrin

[K.I.T.]Team

EmДата: П'ятниця, 08.05.2009, 10:27 | Сообщение # 9
Admin
мдя канєшна .... такі історії .. я всетаки думаю шо в світ ківберспорту я увіййшла коли склалась наша команда а до того якийсь брєд з ботами ... biggrin

___,^==¬¬¬¬,,____/|_

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

| © X7 Gaming 2008-2009 | RSS

Хостинг від uCoz